توصیه های حفاظت پرسنلی

۱۶ دی ۱۳۹۴ | ۱۵:۴۰ کد : ۱۲۹۹ رویدادها
-

۱- از آنجائیکه یکی از شیوه های مهم جمع آوری اطلاعات و اخبار توسط دشمن تخلیه تلفنی می باشد، از طرح مطالب هر چند جزئی به افرادی که هویت آنها بر شما مشخص نیست جداً خوداری نمائید.

۲- در انتقال مطالب به پرسنل خود دقت کافی را مبذول دارید و اصل دانستن به اندازه لازم و مورد نیاز را همیشه مدنظر داشته باشید.

۳- اگر افرادی بعنوان مامورین سازمانهای مختلف به شما مراجعه می نمایند،قبل از شناسایی کامل و رویت کارت و مدارک آنها از هرگونه پاسخگویی امتناع ورزید.

۴- برای موقع ضروری شماره تلفن های حراست را در اختیار داشته باشید تا به هنگام لزوم بتوانید سریعاً تماس حاصل فرمائید.

۵- در صورت آگاهی از هر نوع تخلف اعم از ارتشاء،اختلاس ، مفاسد اخلاقی و ... موارد را سریعاً جهت پیشگیری و پیگیر های لازم به حراست انتقال دهیدو از برخوردهای شخصی جداً خوداری نمائید.

۶- نسبت به اطلاعاتی که افراد دیگر دریافت می نمائید دقت کنید، یکی از روش های ایجاد اختلاف و کسب اطلاعات ایجاد شایعه می باشد.

۷- دشمن در کمین است ،پس بیایم با حفظ اسرار نظام از اقدامات او جلوگیری نمائیم . اسرار محل خدمت، در نزد ما امانت است . بکوشیم با حفظ اسرار امانتدار خوبی باشیم.

( ۵ )

نظر شما :