همایش مدیران حراست دانشگاه های دولتی سراسر کشور در دانشگاه محقق اردبیلی به کار خود پایان داد

۱۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۱ کد : ۱۳۰۱ رویدادها
تعداد بازدید:۱۳۲۳

همایش مدیران حراست دانشگاه های دولتی سراسر کشور پس از سه روز در دانشگاه محقق اردبیلی به کار خود پایان داد.

دکتر داریوش سلیمی مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: همایش مدیران حراست دانشگاه های دولتی سراسر کشور  هر ساله در فصل تابستان برگزار شده و اهداف آن ارزیابی عملکرد سال گذشته تحصیلی و تحلیل و هماهنگی سال تحصیلی آینده است.

وی با بیان اینکه حدود 120 دانشگاه در همایش حضور یافته بودند، ادامه داد: از دو سال پیش به جلسات هماهنگی حراست ها تاکید داریم.

سلیمی با بیان اینکه اکثر هماهنگی حراست ها در این همایش انجام می شود، افزود: تلاش و تاکید ما بر این است که از رفتارهای سلیقه ای دوری کنیم و این همایش هم نتایج خوبی داشت.

مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: در این همایش سه محور وجود داشت که محور اول آموزشی و بازآموزی بود که در چند کارگاه انجام شد، محور دوم تحلیل فضای سیاسی و صنفی دانشگاه و محور سوم هم ارائه گزارش فعالیت های دبیران مناطق بود.

در پایان از مدیران حراست چهار دانشگاه تبریز، علامه طباطبایی، شیراز و شهید باهنر کرمان به عنوان حراست های برتر تجلیل شد.

منبع دانشگاه محقق اردبیلی

( ۲ )